Сезонне меню

Спаржова салатка
відварний аспарагус, томати чері, кульки з фети у прованських травах, мікс салатів, оливкова олія
………………….. 230 г ………………….. 129 грн

Домашня салатка на сметані
………………….. 250 г………………….. 45 грн

Зелена салатка з капустою та огірком
………………….. 300 г
………………….. 35 грн

Говежа медальонка з ягідковою сальсою
стейк із вирізки з обсмаженим на маслі аспарагусом та тонізуючою сальсою із сезонних ягід
………………….. 310 г………………….. 329 грн

Йогуртова студена полєвка класична м’ясна окрошка на йогурті
…………………. 250 г…………………. 69 грн

Райчатова студена полєвка
томатний суп із редисом, огірком, стеблом селери, бринзою та кінзою
 ………………… 250 г………………… 69 грн

Младе брамбори зі сланіною
відварна молода картопля зі смаженою цибулею та беконом
………………… 250 г
………………… 69 грн

Младе смажені брамбори з гливами
смажена молода картопля з гливами та цибулею
………………… 300 г
………………… 69 грн

Ягідковий мус
повітряний мус із вершків та сезонних ягід на мигдалево-шоколадному коржі
………………… 200 г
………………… 89 грн