Сезонне меню

Карпачо з тунця 
(з в’яленими помідорами, каперсами, руколою, пармезаном та оливковою олією)
………………… 80/70 г…………. ……… 199,00 грн

Говежі паштіка
(подається з багетом «Фітнес» та смородиновим джемом)
………………… 75/100/50 г….. ……… 73,00 грн

Райчатовий салат із шовдарем
(шовдар, рожевий та жовтий помідори, рукола, пармезан, оливкова олія з розмарином, часником та сумішшю перців)
………………… 300 г…………….. ……… 119,00 грн

Тикевна полєвка
(суп-пюре із гарбуза з мигдалевими пластівцями та беконом).
………………… 300 г…………….. ……… 49,00 грн

Кветакова полєвка
(суп-пюре із кольорової капусти з пармезановими паличками)
………………… 300 г…………….. ……… 59,00 грн

Цукетова палачінка з моцарелкою
(подається з беконом та соусом «Песто»)
………………… 500 г……………… ……… 99,00 грн

Говежі грильовані ятра з грушкою
(яловича печінка, запечена с сиром дор блю груша, карамелізована синя цибуля з беконом)
………………… 200/150 г……… ……… 159,00 грн

Стейк особуко
(яловича гомілка, тушкована з морквою, цибулею, буряком та журавлиною)
Подається зі штовханою картоплею з беконом та цибулею)
………………… 300/200 г    …         215,00 грн