Сезонне меню

Салат з білими грибами
…………………….300 г…………………….
179 грн
Білі гриби, цукіні, мікс салатів, цибуля порей, томати чері. Подаємо з пармезановим соусом від шефа

Теплий салат з карамелізованим гарбузом та смаженими ятрами
…………………….250 г…………………….
139 грн
Солодкий гарбуз у гранатовому соусі, смажена куряча печінка, мікс салатів, помідори чері та слайси пармезану під гранатовою заправкою

Тикевна полевка
…………………….300 г…………………….
69 грн
Крем-суп із гарбуза подаємо з беконовою чипсою та мигдалевими пластівцями

Броколічева полевка
……………………. 300 г…………………….
89 грн
Крем-суп із броколі та шпинату подаємо з тістовими паличками з беконом

Тикевний штрудель
…………………….250 г…………………….
79 грн