Новорічне меню

На нас чекає подорож новорічним потягом «У хромого Пола — Прага»! У ніч з 31 грудня ми помандруємо до пивної Праги та завітаємо на своєму шляху до численних мальовничих куточків України, Польші та Чехії. Подорож супроводжуватимуть конкурси, подарунки від Бірмайстра, дискотека. Не забувайте про щедрий вагон-ресторан!
Квиток для одного пасажира — 1299 грн (компанії більше 5 чоловік) або 1499 грн (менше 5 чоловік), для дітей до 14 років — безкоштовно!
Резервуємо місця у найкращих купе: (044) 280 50 07

Новорічне меню №1

ХОЛОДНІ ЗАКУСКИ та САЛАТИ
Кандатовий мус
(ніжний мус із судака з начинкою із шпинату й оливок та гель-соусом із буряка та малини)
200 г
Тунакова салатка
(філе червоного тунця medium rare з міксом салатів, буряково-малиновим желе, томатними чіпсами, соусом із рибною ікрою, вершками та лимоном)
200 г
Соління
(корнішони, помідори чері, оливки, мариновані лісові гриби, маринований перець)
200 г
ГАРЯЧІ ЗАКУСКИ
Креветки з помаранчевою омачкою
(обсмажені з розмарином і бренді хвостики тигрових креветок із запеченим камамбером та апельсиновим соусом)
230 г
ОСНОВНІ СТРАВИ
Рибечка від пані Христини
Обсмажене філе доради з грильованими овочами: болгарським перецем, помідорами чері, баклажанами. Подаєься із традиційним соусом
350 г
ДЕСЕРТ
Помаранчевий колач
Апельсиновий торт з кремом із білого шоколаду та апельсиновими цукатами
150 г

Новорічне меню №2

ХОЛОДНІ ЗАКУСКИ та САЛАТИ
Говежі ростбіф
(запечена яловича вирізка, маринована в прованських травах, подається з соусом із журавлини з медом та хріном)
150 г
Грибна салатка
(смажені білі гриби, цибуля порей, кабачки, мікс салатів, мариновані огірки, помідори чері, зерна кунжуту, соус на основі жовтка, пармезану, соєвого соусу)
200 г
Соління
(корнішони, помідори чері, оливки, мариновані лісові гриби, маринований перець)
200 г
ГАРЯЧІ ЗАКУСКИ
Брамборовий гратен
(запечений під сиром картопляний гратен з м’ясом із яловичого хвоста та броколі)
300 г
ОСНОВНІ СТРАВИ
Качине філе
(смажене качине філе з булгуром, томленими у меді ріпою та курагою, із соусом із брусниці)
350 г
ДЕСЕРТ
Помаранчевий колач
Апельсиновий торт з кремом із білого шоколаду та апельсиновими цукатами
150 г