Новорічне меню

31 грудня на нас чекає подорож численними містами Чехії, що стали відомими завдяки виробництву файного пива та настоянок! Від Кутної Гори з її Сливовицею — до Карлових Вар із Бехеровкою, від Богемії з зігріваючим Фернетом — до Гумпольця із пінним Бернардом.

Подорож супроводжуватимуть історії, конкурси, подарунки від Бірмайстра, дискотека. Не забудьте про прогулянку чеським ярмарком із гарячим глінтвейном та солодким трдлом в одному із містечок!

Квиток для одного пасажира (щедро накритий стіл (один із варіантів меню) та новорічна програма):
— 1199 грн (до 15 грудня і для компанії більше 5 чоловік)
— 1399 грн (після 15 грудня)
Для дітей до 14 років — безкоштовно!

Резервуємо місця: (044) 280 50 07

Новорічне меню №1

ХОЛОДНІ ЗАКУСКИ та САЛАТИ
Соління для розігріву
корнішони, мариновані чері, оливки каламата, гострий перець, маринована цибуля
150 г
Тунакова салатка
тунець розе, мікс салатів, авокадо, філе грейпфрута, лайм, оливкова заправка
200 г
Сальтисон із кабанчика у журавлинній пастилі 170 г
ГАРЯЧІ ЗАКУСКИ
Запечені під сиром мідії з рисовим поп-корном 150 г
ОСНОВНІ СТРАВИ
Рибка від пана Бернарда
(філе лосося, фаршироване оливками і томатами чері з гливами, болгарським перцем та цукіні на грилі)
290 г
ДЕСЕРТ
Тирамісу 150 г

Новорічне меню №2

ХОЛОДНІ ЗАКУСКИ та САЛАТИ
Мариновані гриби
(білі гриби, опеньки, печериці)
150 г
Когутова салатка
(м’ясо півня, мікс салатів, томати чері, морквяна пастила із сирним гелем у апельсиновій сфері)
200 г
Сальтисон із кабанчика у журавлинній пастилі 170 г
ГАРЯЧІ ЗАКУСКИ
Запечена качка
запечене в тісті качине філе з соусом із чорної смородини
200 г
ОСНОВНІ СТРАВИ
Яловичий міньйон
(яловиче філе миньон су-від у травяній сажі з бебі-кукурудзою й малиновим та шоколадним соусами)
300 г
ДЕСЕРТ
Тирамісу 150 г